blog

Una ciutat d'experiències

Una ciutat d'experiències

Girona, una de les principals ciutats de Catalunya, ofereix una impressionant quantitat d'experiències. A Apartamentos en Girona us fem un petit recompte de les principals.

Girona és ciutat de cultura, però també de comerç i d'esports. En resum, Girona és una ciutat per a tothom.

Segurament, el primer que ens ve al cap quan pensem en Girona, sigui la seva cultura i les seves tradicions. És del tot normal, ja que un passeig per la part antiga de la capital del Gironès, i ràpidament ens adonarem del seu encant medieval. Edificis històrics com la Catedral de Girona, el Call Jueu, els Banys Àrabs, la Casa Masó i els ponts sobre el riu Onyar, entre molts altres, que s'han conservat excepcionalment bé.
Els apassionants de la cultura i de l'art també tenen una cita amb els museus que es troben repartits per tota la ciutat. També cal destacar-ne el teatre municipal i l'auditori de Girona.

Al llarg de l'any, Girona celebra diferents fires i mercats al carrer. Tant els ciutadans de Girona com els visitants de la ciutat, es donen cita en aquestes activitats. El món de la restauració també és extremadament popular a Girona, sent casa d'un dels restaurants més coneguts del món: el Celler de Can Roca.

Els enamorats de l'esport també estaran d'enhorabona a Girona, ja que el turisme esportiu és força latent en la ciutat i a la Costa Brava. Tot un paradís del cicloturisme, les vies verdes i el BTT. Aquelles persones que prefereixin el senderisme o l'esport aquàtic, també quedaran satisfetes.

I és que tal com dèiem, Girona és una ciutat per a tothom. Sigui quina sigui la teva afició o preferència, a Girona trobaràs totes les experiències que busquis.