blog

Girona: capital de l'esport

Girona: capital de l'esport

Les persones amants de l'esport tenen molt a fer a Girona. Descobreix què fa de Girona un paradís del turisme esportiu.

Al llarg dels anys, Girona s'ha anat convertint en un dels punts principals de Catalunya per la pràctica esportiva. Cada any, s'hi celebren nombrosos esdeveniments esportius de tota mena que actuen com a punt de trobada d'esportistes professionals i equips. Un dels grans factors influents, és la seva localització i totes les infraestructures i serveis turístics que ofereix.

La ciutat compta amb diferents pavellons poliesportius i espais perfectament equipats per dur a terme diferents disciplines.

Les persones amants del ciclisme de carretera gaudiran d'una àmplia xarxa de carreteres secundàries amb racons i vistes inoblidables gràcies a la ubicació estratègia de Girona, a tocar del Pirineu i de la Costa Brava. Aquelles persones que prefereixin BTT, també podran gaudir de diferents rutes, com ara Les Gavarres.

Els amants dels running podran elegir entre un gran nombre de rutes, tant naturals com d'asfalt, amb diferents nivells de distància i de dificultat. Pel que respecta a la pràctica d'atletisme, Girona compta un estadi amb 400 m de corda i amb tots els serveis necessaris. 

Els professionals de la natació trobaran que Girona compta amb diferents equipaments esportius especialitzats en l'entrenament d'aquesta pràctica, com ara el Complex Esportiu GEiEG Sant Ponç.

A més, l'oferta esportiva es veu perfectament complementada pel patrimoni de la ciutat. La reconeguda gastronomia i cultura de Girona fan que aquesta es converteixi en un punt clau per fer-hi turisme i passar-hi unes vacances.