Descobreix Girona

Una ciutat, un miler de possibilitats.


Et sentiràs acollit/da només trepitjar-la i és que Girona gaudeix de tots els elements necessaris. La clau es troba en la seva talla humana i compacta on alhora no t’hi mancarà res.


Des dels nostres apartaments podràs descobrir la Girona més autèntica i local, els seus museus i principals punts d'interès. Passejant pel carrerons empedrats de la Força Vella t’endinsaràs en els 2000 anys d’història de la ciutat mentre admires la Catedral i la seva icònica escalinata, els singulars Banys Àrabs o el Call Jueu considerat un dels més ben conservats del món. 


El fort caràcter històric ha quedat palès en cadascuna de les famoses localitzacions a Joc de Trons.


Però Girona també és comerç de proximitat i el caliu de la seva gent. El seu eix més comercial, La Rambla de la Llibertat, et farà descobrir un mosaic de marques de tendència i establiments de caire familiar, obradors creatius o botigues-tallers dels artesans. No deixis tampoc de gaudir de la fantàstica oferta de racons gastronòmics - que són cadascun una joia - i acabar, tot passejant a mitja tarda, allà on un gelat es converteix en art.

 

I és clar, Girona no seria la mateixa sense el riu Onyar i els seus característics ponts de diferents estils i moments històrics. Trobem per exemple el Pont de Pedra que uneix el Barri Vell amb l’Eixample, el de Sant Agustí que rep el nom d’un antic convent o el Pont de Ferro construït per la reconeguda companyia Eiffel. El seu vermell intens, juntament amb la paleta de colors vius de les façanes i el seu reflex sobre les aigües ens proporcionen unes de les imatges més emblemàtiques de la ciutat.